Followers

Friday, July 23, 2010

DRAWING @ CAD is the best!!!


bismiLlahirRahmanirRahim...

assalamu'alaikum...

sedikit perkongsian buat sahabat pembaca tentang salah satu subjek yang saya ambil sem ini iaitu engineering drawing...memang smart la subjek ni...rasa macam budak AED pulak...he...=)

alhamduliLah setakat ni baru masuk kelas pertama dan kelas pertama memberikan first impression yang positif berkaitan subjek ni...subjek yang nampak mudah tapi memerlukan kepekaan dan kejituan yang sangat tinggi...=)

ni antara peralatan yang digunakan :












ni peralatan untuk drawing by hand..tapi CAD pula salah satu software khas untuk drawaing menggunakan komputer...hasil daripada assignment pertama tak dapat nak attach sebab laptop ni tak dapat install software tu...tapi memang menguji ketahanan emosi dan kesabaran sebab agak leceh untuk melukis guna komputer...yang paling penting,ianya amat menarik...sangat best!!! =)

jom pakat-pakat ambil drawing...he =)

ni je post untuk kali ini...

terima kasih

wassalam...=)

No comments: