Followers

Wednesday, June 10, 2009

azam baru!!sem baru!!!tahun baru!!!!

1 hb Jun merupakan tarikh keramat buat aku dan sahabat2 seperjuangan yang belajar di
CFS IIUM.....

kerana hari ini adalah hari pertama untuk tahun 2...sem 1....

lebih kurang seminggu yang lalu....

semakin bertambah sem maka semakin bertambah usia...

juga...
semakin bertambah susah subjek yang diambil...
namun perjuangan tetap perlu diteruskan...
walaupun ramai antara sahabat2 yang 'melarikan' diri dan berhijrah ke kampus nilai...
sedih sebenarnya...
sebab kebanyakannya student Engine...
tp xpe...
mungkin rezeki mereka di sana...
ku doakan agar sahabat2 yang akan atau sudah berada di nilai untuk belajar dan berusaha dgn
sehabis baik...
believe in yourselves ok...

sem ni aku ambil 5 subjek :
# English
# Mathematics 3
# Physics 2
# Computer 2
# Basic Themes of Al Quran

sewaktu pertama kali masuk kelas,aku merasakan sangat takut dan tergamam melihat terlalu ramai 'brothers'...aku dan teman ku berdua sahaja 'sisters' dalam kelas tu...

kelas kami 23 orang..

21 daripadanya 'brothers'....

fuh!!!!

mula2 masuk memang macam nk pengsan,walaupun muka dah cover 'macho'...
tapi dalam hati hanya Allah yang tahu...'
tapi xpela...
diorang semua kebanyakannya DQ dan sekolah agama...bdk2 baik...x kisahlah...

yg ptg niat kita nk belajar....

perjuangan masih belum selesai....







to be continued................

3 comments:

DaruL said...

cantiknye layout. lembut,..

btq boleh dapat A, english A, com 2 A, maths3 A, physc2 A.

wahh pandainye mardhiah.
4 flat dah sem ni!

teruskan melangkah.. sama2 doakan kta2 yea..

pengemisCINTA ILLAHI said...

salam..huda..
thnx coz bg tasyji'..
doakan sy..
insyaAllah ade rezeki leh la dpt 4 flat..
huhu..

Muqarabah said...

salam akak..

waaaa... ngerinya 2 org je.. sabaq na.. bdk baek tak kaco.. hehe..